Lézeres vágás és elkülönítés

Szerkezeti, valamint korrózióálló (rozsdamentes) acél elkülönítése, a lézertechnológia vezető gyártójának, a TRUMPF társaságnak a berendezéseivel.

Kisméretű nyílások kiégetésének a lehetősége a vastag pléhek esetén, már az elkülönített anyag vastagságának a 0,4x-től, milliméterben. Tűréshatár az EU, lézersugaras vágásról szóló rendeletei értelmében.

Tudj meg többet

Anyagok hajlítása

Anyagok hajlítása szabályozott leállítással, berendezés a TRUMPF társaságtól

A berendezés előnye a szoftvermegoldás összekapcsolása a gyártás lézerberendezéseivel.

Tudj meg többet

Vízsugaras vágás és elkülönítés

További anyagok elkülönítése – műanyagok, üvegek, csempeburkolat, kövek, acél és hasonlók, mégpedig a vízsugaras vágás egyik vezető cégétnek, a FLOW társaságnak a berendezésével.

4150 bar nyomásnál, a víz a hangsebesség háromszorosával áramlik. A szögvágás, a DYNAMIC rendszer segítségével, ugyanolyan gyors és pontos, mint az egyenes vágás.

Tudj meg többet

A cég Laserkov profilja

A Laserkov a.s. társaság 1993-ban lett megalapítva.

A megalakulásától kezdve, az anyagok lézertechnológia általi elválasztásával foglalkozik.

Ez alatt az időszak alatt számos tapasztalatra tett szert, kiépítette a stabil vevői hálózatát és megerősítette a piaci helyzetét és ezt nem csak a saját régiójában, hanem külföldön is.

2008-tól, a vízsugár technológiával is foglalkozni kezdett, amellyel kiegészíti az általa vágható, ill. elkülöníthető anyagok választékát. Az ISO 9001 minőségirányítási rendszer bevezetése, nem csak a cég arculatát, hanem a kínált szolgáltatások minőségét is javította. A társaság saját gyártási, adminisztratív helyiségekkel és technológiai kapacitással rendelkezik.

logo SGS logo TRUMPH logo Flow

Ajánlatkérési nyomtatvány

Érdekelnek szolgáltatásaink? Forduljon hozzánk bizalommal gyors online űrlapunkon, e-mailben vagy telefonon.

Általában 24 órán belül válaszolunk kéréseire.